zatvori
Jelovnik
Iako o ukusima ne treba raspravljati, kada bacite pogled na naš meni, rasprava je neizbežna, jer će vam sigurno biti teško da odaberete samo jedno jelo.

- starteri sharing plates
- starteri specijaliteti
- potaži i čorbe
- grill
- specijaliteti
- tradicionalna jela
- deserti

Suve kajsije u slanini sa pistaćima
720 rsd
Suve kajsije punjene pistaćima i flambirane na puteru i barikiranoj kajsijevači.
Prolećne rolnice sa orasima i karijem
720 rsd
Marinirano žilijen povrće sa tostiranim mlevenim orasima i karijem, umotano u pirinčane kore, servirane sa redukcijom soja sosa i đumbira.
Svinjski mozak sa mariniranim šitake pečurkama
820 rsd
Rolnice od pirinčanih kora punjene svinjskim mozgom i mariniranim šitake pečurkama, servirane sa ajoli sosom.
Zli jezici
960 rsd
Gioza kore punjene pikantnim raguom od junećih jezika i prelivene domaćim ljutim demiglasom.
Grilovani sirevi (miročki ili kozji)
860/1060 rsd
Grilovani sir na rukoli sa salsom od grilovane crvene paprike, kapra i peršuna.
Gijoze sa pačetinom
1090 rsd
Gioza kore punjene cepkanom pačetinom i mladim lukom, pržene na puteru, servirane sa mikro biljem i slatko kiselim sosom od šljive.
Zapečena burata
1090 rsd
Domaća burata zapečena u tembalu sa mariniranim i prženim štapićima bukovače, čeri paradajzom, prelivena ajoli sosom i začinskim biljem.

Falafel salata
920 rsd
Pržene loptice falafela, čeri paradajz, jogurt-feta umak, čips od crvenog luka, kalamata masline, miks zelenih salata sa limun dresingom.
Njoke sa spanaćem i tikvicama
1190 rsd
Sotirane njoke sa spanaćem, tikvicama, belim lukom i parmezanom
Njoke sa mangulicom
1190 rsd
Domaće njoke u pikantnom sosu od kobasica i salse od paprike servirane sa grilovanim kozijim sirom.
Grilovani miročki sir na salati
1190 rsd
Kockice grilovanog miročkog sira, rukola, zelena salata, salsa od pečenih paprika i kapra, krutoni, ulje od začinskog bilja
Cezar sa gvakamolama
1290 rsd
Grilovani marinirani pileći file sečen na taljatu sa čipsom od pančete, serviran na gvakamolama uz miks zelenih salata začinjenih cezar sosom, domaćim parmezanom i začinjenim brusketima.
Crni rižoto
1590 rsd
Rižoto sa raguom od suvidirane sipe i šalot lukom u sopstvenom crnilu, serviran sa buratom.
Gravadlax
1690 rsd
15 dana hladno sušeni fileti lososa u 4 vrste bibera, serviran na miksu zelenih salata i preliven slatkokiselim sosom od šljive i začinskim biljem.
Karpaćo od bifteka
2190 rsd
Odležali biftek serviran sa miksom zelenih salata, flambiranim pinjolima, prelivom od holandeza i kozijeg sira, serviran sa začinjenim brusketima i pečenim belik lukom.
Tatar losos
2190 rsd
Ručno seckani odležali losos, začinjen mladim lukom i mirođijom, serviran na gvakamolama uz tostirani brioš hleb.
Tatar biftek
2390 rsd
Ručno seckani odležali biftek sa selekcijom začina i Branko šljivovicom, serviran sa puterom i brioš hlebom.

Potaž dana
400 rsd
Bela biftek čorba
490 rsd
Čorba od povrća i seckanog bifteka servirana sa legirom.

Ćevapi na kajmaku mala ili velika porcija
890/1290 rsd
Juneći ćevapi servirani u tembalu na kajmaku sa začinjenim krompirićima.
Pljeskavica sa miročkim sirom i džemom od luka
1290 rsd
Juneće meso umešano sa seckanim miročkim sirom, pančetom i crvenim lukom, servirana na začinjenim krompirićima, pokrivena rukolom, parmezanom, čeri paradajzom i džemom od luka.
Kobasica od mangulice
1290 rsd
Domaća sveža kobasica od mangulice servirana sa legiranim krompirom u dižon senfu i baby spanaćem.
Pork tomahavk
1490 rsd
Odležali svinjski kotlet u marinadi od pečenog belog luka i dimljene paprike, serviran sa miksom grilovanog povrća.
Marinirani odresci rozbifa na grilu
1490 rsd
21 dan odležali rozbif u miksu začina, serviran na legiranom krompiru sa dižon senfom i baby spanaćem.

Teleća džigerica sa lešnikom i medovinom
1290 rsd
Teleća džigerica umotana u maramicu i nadevena džemom od crvenog luka, suvih šljiva i lešnika, servirana na pireu od šargarepe i jabuke uz njoke pržene na puteru i belom luku.
Svinjski stomak
1290 rsd
14 sati pečen svinjski stomak u sosu od domaćeg demiglasa i jakitorija serviran sa sotiranom cveklom na puteru i renu.
Suvidirani praseći obrazi
1390 rsd
Suvidirani praseći obrazi i podobrazina zapečena u rerni sa marinadom od belog luka i servirani sa musakom od krompira i čipsom od prasećih ušiju.
Taljata od pačijih grudi
1590 rsd
Suvidirane pačije grudi isečene na taljatu i servirane na sutlijašu od kokosovog mleka i limetinog lista, prelivene slatkokiselim sosom od šljive.
Rolovana patka
1690 rsd
Suvidirani segmenti pačijeg bataka i grudi urolani u sopstvenu kožu, servirani sa pireom od špargli i krompira uz domaći demiglas sos sa fermentisanim belim lukom.
Juneći obrazi u porto vinu
1690 rsd
Suvidirani juneći obrazi u sosu od demiglasa, porto vina i svežih krušaka, servirani na pireu od špargle i krompira.
Rozbif u biber sosu
1790 rsd
21 dan odležali rozbif u demiglasu sa 4 vrste bibera, serviran na pireu od celera i tartufate uz kockice musake od krompira.
Rolovani brancin
2390 rsd
Suvidirane rolnice divljeg brancina punjene farsom od celera i špargle, serviran sa musakom od krompira u marinadi i preliven ribljim demiglasom od limuna i šafrana.
File minjon sa sotiranim šparglama
2690 rsd
Odležali biftek u sosu od demiglasa i fermentisanog belog luka, serviran sa sotiranim šparglama na puteru i tartufati.
Flambirani juneći vrat
490rsd/1 rsd
21 dan odležali juneći vrat u miksu provansalskih začina, serviran sa grilovanim povrćem, krompirićima, miksom zelenih salata, biber demiglas, ajoli sos, marinada od belog luka.

Gulaš sa njokama i kajmakom
1090 rsd
Juneći gulaš serviran sa domaćim njokama i zrelim kajmakom.
Teleća glava u škembetu
1160 rsd
16 sati kuvana teleća glava umotana u škembe zatim zapečena u tembalu sa parmezanom i kajmakom.
Zapečene tripice
1190 rsd
Škembići kuvani u paradajz sosu sa dimljenom slaninom, servirani u tembalu i zapečeni sa parmezanom i čeri paradajzom.
Ragu od junećih repova
1290 rsd
18 sati kuvan ragu od junećih repova serviran sa domaćim njokama, parmezanom i začinskim biljem.
Konfitirana jagnjetina
1690 rsd
Sporo pečena jagnjetina u dubokoj masti od mangulice začinjena provansalskim miksom začina, servirana u tembalu sa krompirićima.

Lenje gioze
550 rsd
Gioza kore punjene sotiranim jabukama na puteru i medu, servirane sa maskarpone kremom i cimetom.
Čaša krempite
550 rsd
Redefinisana krempita servirana u čaši sa domaćim džemom od maline i redukcijom likera od maline.
Badem kukisi sa vanila kremom
550 rsd
Domaći kukisi od badema i cimeta složeni sa vanila kremom i suvim malinama.
Creme brule sa hrskavom koricom
550 rsd
Flambirani vanil krem sa slatkim od kore lubenice i hrskavom karamelizovanom pirinčanom korom.
Brownie
590 rsd
Čokoladni brauni sa lešnikom i sladoledom od vanile.
Pečeni cheesecake sa limetom
590 rsd
Pečeni cheesecake sa suvidiranim listom limete, preliven domaćim džemom od borovnice.